Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

Konopný Kompas: Náš vlastní podcast pro vaše potěšení!

Konopný Kompas: Náš vlastní podcast pro vaše potěšení!

V rámci naší všestranné osvětové konopné kampaně jsme se před nedávnem konečně rozhodli natočit si i vlastní podcast!

Informace v konopném oboru jsou různorodé a ne všechno, co se na různých internetových stránkách dočtete, je pravdivé. V prvním díle našeho pořadu se tedy s moderátory Martinem a Martinem podíváme na zoubek několika konopným tématům, která se často ve veřejném prostoru probírají, například nedávný zákaz HHC, využití konopí v technických oborech a ve stavebnictví a nejnovější novinky, jako je třeba legalizace v Německu a způsob, kterým funguje.

Moderátoři pořadu Konopný Kompas, Martin a Martin, zatímco si nadšeně povídají o vývoji konopí a bafají ze zařízení Cyberpipe od značky Hamilton Devices

 Vzhledem k tomu, že jeden z moderátorů je v současné době konopným pacientem, dotkneme se i procesu předepisování konopí a výhod legálně dodávaných květů. Pokud tedy sami přemýšlíte, zda-li by konopná léčba na předpis byla tím pravým pro vás, osobní zkušenosti kolegy Martina vám mohou pomoct s rozhodnutím.

Dozvíte se také něco málo o naší historii a založení obchodu CANNALAND. Věděli jste třeba, že kořeny našeho obchodu sahají až do mytického Amsterdamu? To vše a mnohem, mnohem více se dozvíte v historicky prvním díle našeho podcastu, který jsme díky širokému celosvětovému záběru témat pojmenovali Konopný Kompas! K poslechu na našem Youtube kanále.

Štítky: Novinky Konopí Informace a vzdělávání Legislativa Výzkum a věda Tipy a Triky Podcast

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.