Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ POŽEHNALO MARIHUANĚ

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ POŽEHNALO MARIHUANĚ

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ POŽEHNALO MARIHUANĚ

Je to tak, právě se dostáváme do doby, kdy se určité odrůdy konopí zapsaly na seznam volně prodejných "bylinných výrobků určených ke kouření". To znamená, že podléhají obdobným regulacím jako tabákové výrobky. V běžné praxi to znamená, že si budete moct zanedlouho pořídit svojí oblíbenou bylinu v každé trafice s tím, že nemusíte být vědec, či sběratel. Samozřejmě stále platí, že míra THC nesmí překročit 0.3% (ve zbytku zemí EU 0.2%), nicméně pro nás je to dobrá zpráva, protože konečně můžeme vidět určitý posun v legislativě související s konopím. 

Kompletní seznam těchto výrobků si můžete stáhnout přímo z webu ministerstva zdravotnictví nebo státní zemědělské a potravinářské inspekce - jistě stojí za zmínku, že více, než 6 000 registrovaných produktů z celkového počtu 30 000 pochází z České republiky: 

https://www.mzcr.cz/vyrobky-oznameni-eu-ceg/

Tento akt vnímáme jako jeden z předstupňů úplné legalizace, nicméně stále nás čeká ještě dlouhá cesta. Dalším pozitivním úkazem je fakt, že široká veřejnost přestává vnímat konopí jen jako omamnou látku, ale začíná ho považovat za zdraví prospěšné, tudíž se v poslední době objevují mnohem častěji názory, které podporují legalizaci konopí a to jak v oblasti plošného zdravotnického využití, tak rekreaci, než doposud. 

S velkým napětím sledujeme další vývoj v oblasti konopné legislativy a očekáváme další kroky ze strany zákonodárců, které půjdou naproti ukončení této nesmyslné války a tedy k legalizaci konopí jako takového. 

Ingredience z e-shopu

Štítky: Konopí Legislativa

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.