Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

SEZÓNA JE TU! ŠIROKÝ VÝBĚR SEMÍNEK KONOPÍ

SEZÓNA JE TU! ŠIROKÝ VÝBĚR SEMÍNEK KONOPÍ

S nástupem sázecí sezóny jsme rozšířili náš sortiment konopných semínek o několik nových odrůd z různých evropských a světových seedbank. Na našem e-shopu můžete vybírat mezi nejrůznějšími odrůdami bohatými jak na THC, tak i na CBD ve feminizované nebo auto verzi. Kromě starých dobrých klasik zde můžete najít i speciality, které jistě ohromí nejednoho vášnivého sběratele. 

 

Letos jsme náš semínkový výběr směřovali především na kvalitní feminizovaná semínka a na rychlokvetoucí odrůdy. Výhodou těchto semínek je jejich doba růstu a květu. Od samotného zasazení po sklizeň je časový úsek dlouhý zhruba tři měsíce, což je o polovinu kratší doba, než jak tomu bývá u klasických semínek. Kratší doba se samozřejmě odrazí ve výnosu z každé rostliny, nicméně zde můžete najít odrůdy, které i v auto verzi dokáží vykouzlit velké množství pryskyřnatých palic. 

 

Pokud dáváte přednost výnosu před dobou čekání, máme pro vás připraveno množství nejrůznějších feminizovaných semínek. Vyberte si ze slavných modelů, které znali naši konopní předci již v šedesátých letech minulého století, nebo se poohlídněte po genetických novinkách, které jsou častokrát vytvářeny za spoluúčasti slavných osobností konopné kultury. 

 

Pro ty, kteří mají rádi všechno pohromadě, zde uvádíme výhodné balíčky. V každém z nich najdete několik semínek různých odrůd. Balíčky mají některé vlastnosti společné, jako například povahu (indika/sativa), variantu semínka (auto/fem), apod. Pokud se rozhodnete pro některý z těchto packů, budete mít jistotu, že najdete to pravé pro vás. Tyto balíčky jsou totiž vhodné pro všechny hledače, ať už se jedná o chuťový nebo kuřácký zážitek. Zároveň je můžeme doporučit i pro začátečníky v oboru, jejich kultivace je z pravidla velmi snadná. 

Tak neváhejte a začněte vaší sezónu ještě dnes! 

Ingredience z e-shopu

Štítky:

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.