Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

NOVÝ ESHOP JE TU!!

NOVÝ ESHOP JE TU!!

Představujeme Vám nový e-shop!

Máme pro Vás velikou novinu: Nabíháme na nový e-shop a Vy můžete být u toho! Spustili jsme nový web, na kterém najdete pár změn a vylepšení.

Proč nový e-shop?

Jsme šťouralové, co rádi všechno zlepšují, a tak tomu je i v případě našeho internetového obchodu. Chceme našim zákazníkům doslova představit něco, při čem řeknou „WOW!“

Protože dosavadní uspořádání přestalo být v souladu s našim názorem na to, jak by měl vypadat současný internetový obchod. Protože starý e-shop nám přestal vyhovovat kvůli plochému technickému a uživatelskému rozhraní. Protože jsme chtěli poskytnout našim zákazníkům jednoduchou, přehlednou a přívětivou platformu, která bude vyhovovat všem jejich požadavkům a co nejvíce ulehčí nakupování.  Protože jsme jednoduše chtěli změnu, chtěli jsme (a pořád chceme) být praktičtější, přehlednější, stylovější, lepší. 

Co je tedy všechno nového?

Konečně se dostáváme ke konkrétním změnám, které zde můžete zaznamenat. První velkou změnou  je celkové rozhraní a grafické zpracování webu. Snažili jsme se jednotlivé úseky e-shopu nastavit tak, aby byli přehledné, srozumitelné, a zároveň i oku lahodící. 

Druhou velkou změnou je přidání chytrého filtru, díky kterému můžete rychleji a jednodušeji vyhledat přesně to, co potřebujete. Stačí zaškrtnout Vámi zvolené požadavky a systém už sám vybere zboží vyhovující těmto požadavkům. 

Další novinkou je banner ukazující všechny naše obchodní partnery – v případě, že kliknete na logo  některého z nich, zobrazí se Vám kompletní seznam jejich nabídky na našem e-shopu. Díky tomu můžete snadno listovat zbožím Vaší oblíbené značky. 

V neposlední řadě je to i zlepšení bezpečnosti při nákupu. E-shop jsme vyzbrojili několika bezpečnostními prvky, které zajistí Váš bezstarostný nákup. Zároveň se snažíme mít tyto prvky co nejaktuálnější, abychom případně odrazili i ty nejsofistikovanější pokusy o útok. 

Toto a mnohem více Vám přinášíme spolu s naším novým e-shopem. Věříme, že s ním budete nanejvýš spokojeni, a že funkce, které jsme uvedli výše, Vám budou pevnou oporou při nakupování. V případě jakýchkoli připomínek, stížností, návrhů na úpravu nebo dotazů se na nás neváhejte obrátit. Rádi si vyslechneme Váš názor.

Váš CANNALAND TEAM.

 

Štítky: Novinky Informace a vzdělávání

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.